Γεωργία και Τεχνογνωσία

Υγιή και φυσικά εδάφη για παραγωγική και βιώσιμη γεωργία. Επανασχεδιάζουμε τη θρέψη των φυτών στην εποχή της βιολογικής γεωργίας

Έχουμε αναπτύξει ζωντανούς μικροοργανισμούς, όπως ευεργετικά βακτήρια, άλγη και μύκητες, τα οποία ενισχύουν τη θρέψη των φυτών είτε κινητοποιώντας είτε αυξάνοντας τη διαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών στο έδαφος.

Το βασικό προϊόν μας

Soil Activator™

Το Soil Activator™ είναι ένα βιολογικό λίπασμα το οποίο βασίζεται σε ζωντανούς μικροοργανισμούς και βελτιώνει τη θρέψη των φυτών κινητοποιώντας και αυξάνοντας τη διαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών στο έδαφος.
Το Soil Activator™ έχει πιστοποιηθεί ως βιολογικό προϊόν από τους οργανισμούς ECOCERT, OMRI και CONTROL UNION και χρησιμοποιείται εκτενώς επί του παρόντος σε μια μεγάλη ποικιλία καλλιεργειών σε βιολογικά και μη βιολογικά αγροκτήματα. Χρησιμοποιείται στον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Κεντρική και Νότια Αμερική, καθώς και ορισμένες περιοχές της Αφρικής και της Ευρώπης.
Το Soil Activator™ έχει δοκιμαστεί σε μια πληθώρα φρούτων, λαχανικών και καλλιεργειών σε όλον τον κόσμο. Τα βακτήρια στην υπηρεσία της γεωργίας

Αυξάνει την απόδοση και την ποιότητα των καλλιεργειών

Το Soil Activator™ έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την απόδοση και την ποιότητα της καλλιέργειας με σταθεροποίηση του ατμοσφαιρικού αζώτου ή διαλυτοποίηση του φωσφόρου, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαθεσιμότητα αυτών των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών για τα φυτά. Οι ωφέλιμοι μικροοργανισμοί ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της πρόσληψης θρεπτικών συστατικών από τα φυτά και τα βοηθούν να διαχειριστούν το σοκ της μεταφύτευσης.

Βελτιώνει την κατακράτηση νερού στο έδαφος

Η εισαγωγή ωφέλιμων μικροοργανισμών μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της δομής του εδάφους, στην αποσύνθεση της οργανικής ύλης, στο σχηματισμό βιοφίλμ, στην ανακύκλωση των θρεπτικών συστατικών και στη ρύθμιση της ανάπτυξης των φυτών, τα οποία μπορούν όλα να ενισχύσουν την κατακράτηση νερού στο έδαφος.

Γονιμότητα του εδάφους Soil Activator™

Μικροβιακό βιολογικό λίπασμα το οποίο περιέχει ωφέλιμα βακτήρια που βελτιώνουν τη διαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών στην περιοχή της ρίζας για καλλιέργειες φυτών με χώμα και χωρίς χώμα.

Βιολογικό λίπασμα και προϊόν βιολογικού ελέγχου

Τρόπος εφαρμογής: ράντισμα, εμποτισμός ριζών, ανάμιξη με χώμα φύτευσης ή κομπόστ, υδρολίπανση (καταιονισμός)
Σύνολο εφαρμογών: 1 εφαρμογή ανά έτος, ανά περίοδο ή ανά κύκλο καλλιέργειας

 

Μεγέθη συσκευασίας αναφοράς:
• 50 g
• 1 kg
• 4 kg
• 25 kg

Είδη
B. amyloliquefaciens
Bacillus subtilis
Pseudomonas monteilii

Αλλάξτε τις πρακτικές καλλιέργειάς σας και επιτύχετε πρωτοφανή αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο η Terra Alive Hellas μπορεί να σας βοηθήσει να πολλαπλασιάσετε την απόδοση των καλλιεργειών σας.
Πιστοποιήσεις και καταχωρίσεις προϊόντων
Η γκάμα των προϊόντων μας αποτελείται από 100% βιολογικά προϊόντα τα οποία βασίζονται σε ωφέλιμους μικροοργανισμούς χωρίς καθόλου χημικές ουσίες. Έχουν πιστοποιηθεί ως κατάλληλα για τη βιολογική γεωργία από πολλούς οργανισμούς.
Αναφορές από παραγωγούς
Βιολογικό λίπασμα Soil Activator™

Έχει δοκιμαστεί, επαληθευτεί και χρησιμοποιείται σε μια ποικιλία καλλιεργειών σε όλον τον κόσμο

Centre-Val de Loire, Γαλλία

Οι ζώνες στις οποίες εφαρμόστηκε το Soil Activator™ είχαν 10% υψηλότερη απόδοση κατά μέσο όρο σε σύγκριση με τις περιοχές στις οποίες δεν εφαρμόστηκε.

Magdalena, Κολομβία

 Το μέγεθος του τσαμπιού, η κατηγορία ποιότητας και το βάρος βελτιώθηκαν με τη χρήση του Soil Activator™. Αυτή η δοκιμή επιβεβαίωσε τη βέλτιστη δοσολογία για τις φυτείες μπανάνας στα 25 kg ανά εκτάριο

Chimbote, Περού

 Οι καλλιέργειες σπαραγγιών συσσωρεύουν αποθέματα θρεπτικών συστατικών κατά το στάδιο της βλαστικής ανάπτυξής τους, προκειμένου να υποστηρίξουν την παραγωγή εμπορεύσιμων κορμών σπαραγγιών. Ο καλλιεργητής παρατήρησε βελτίωση της ανάπτυξης κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Quillota, Χιλή

 Η ανάλυση του ιστού των φύλλων που πραγματοποιήθηκε έδειξε ότι τα επίπεδα κάθε θρεπτικού συστατικού στα φύλλα ήταν υψηλότερα με τη χρήση του Soil Activator™.

Oregon, ΗΠΑ

 Οι πρακτικές περιλάμβαναν την εφαρμογή του Soil Activator™ μόνου του και σε συνδυασμό με ένα βελτιωτικό εδάφους του εμπορίου για την υποβοήθηση της διείσδυσης στο εδαφοκάλυμμα, καθώς και μια πρακτική ελέγχου και εφαρμογής βελτιωτικού εδάφους.

Sud Comoé, Ακτή Ελεφαντοστού

Η συγκομιδή κακάο σε αυτό το αγρόκτημα γίνεται συνήθως δύο φορές τον χρόνο. Η ανάπτυξη και η παραγωγή των κακαόδεντρων στα οποία εφαρμόστηκε το Soil Activator™ ήταν ανώτερη από πολλές απόψεις: η γενική ανάπτυξη των φυτών βελτιώθηκε με μεγαλύτερα, πιο πράσινο και «καθαρότερα» φύλλα.

Valparaiso, Χιλή

 Παρόλο που η εφαρμογή πραγματοποιήθηκε αργότερα από τον συνιστώμενο χρόνο, το Soil Activator™ παρείχε μια πληθώρα πλεονεκτημάτων και βελτίωσε την ανάπτυξη της ρίζας στα αμπέλια στα οποία εφαρμόστηκε.

Sexta Región, Χιλή

Με το Soil Activator™, το μέσο βάρος του φρούτου ήταν κατά 25% μεγαλύτερο και είχε ως αποτέλεσμα κατά 11% υψηλότερα καθαρά έσοδα από τη γεωργική εκμετάλλευση.

Cabuyaro, Meta, Κολομβία

Σε αυτή τη δοκιμή, και οι τρεις δόσεις του Soil Activator™ προήγαγαν την παραγωγικότητα και οδήγησαν σε αύξηση της απόδοσης σε ποσοστό μεταξύ 10 και 32%.

Cascajal, Περού

Μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου συγκομιδής, τα φυτά στα οποία εφαρμόστηκε είχαν απόδοση 86 τόνων ανά εκτάριο. Στην περιοχή, οι νέες φυτείες φρούτων του πάθους αποδίδουν κατά μέσο όρο 50 τόνους ανά εκτάριο.

Paso Real, San Isidro, Νικαράγουα

Τα φυτά στα οποία εφαρμόστηκε το Soil Activator™ παρήγαγαν 44% περισσότερες παραφυάδες σε σύγκριση με τα φυτά στα οποία δεν εφαρμόστηκε.

Cayambe, Ισημερινός

Η οπτική εξέταση έδειξε πιο ζωηρά φυτά και μεγαλύτερη αντοχή του βλαστού του λουλουδιού

Trujillo, Περού

Η οπτική εξέταση υπέδειξε ότι η ανάπτυξη της καλλιέργειας είχε βελτιωθεί ήδη 7 ημέρες μετά την εφαρμογή.

Περιεχόμενο Ακορντεόν

Οι τοματιές στις οποίες εφαρμόστηκε το Soil Activator™ παρήγαγαν μεγαλύτερες τομάτες το οποίο οδήγησε επίσης σε υψηλότερες αποδόσεις.

Trujillo, Περού

Ο αριθμός των συγκομιδών στο χωράφι στο οποίο έγινε εφαρμογή ήταν υψηλότερος από τον συνήθη και οδήγησε σε υψηλότερη από τον μέσο όρο συνολική απόδοση.

Service 2

A short paragraph describing exactly what this service offers and how it helps clients. This is your chance to convince the visitor that your business is the right choice for them.

Service 3

A short paragraph describing exactly what this service offers and how it helps clients. This is your chance to convince the visitor that your business is the right choice for them.

Scroll to Top